top of page
Menu's: RestaurantsMenus


Aperitiefglaasjes
Aperitiefglaasjes te verkrijgen in de hapjesformulesGlaasje met mango en garnalen
Een frisse mangosalade met granaatappelpitjes en verse kruiden, gecombineerd met garnaaltjes
Er kan iets extra aangerekend worden bij hoge prijs garnalen
Garnalencocktail
Glaasje met sla, kerstomaatjes, garnaaltjes, toefje cocktailsaus
Bij hoge prijs garnalen kan er iets extra aangerekend worden
Kipcocktail met mandarijntjes
Glaasje met gerookte kip, op een bedje van ijsbergsla, kerstomaatjes, met mandarijntjes (of ananas indien gn mandarijnseizoen), met toefjes cocktailsaus en peterselie
Hapje rode biet/forelmousse
Luchtige forelmousse op een bedje van rode biet met appel, afgewerkt met verse dille
Glaasje met gerookte zalm/grannysmithsalade
Gerookte zalm op een salade van granny smith, kruidenkaas, granaatappelpitjes en verse kruiden, afgewerkt met geroosterde amandelschilfers
Vitello tonato
Een fris en verrassend lekker hapje met kalfsgebraad, tonijncrème, op een bedje van ruocola en zongedroogde tomaatjes, afgewerkt met grissini en een kappertje
Carpaccio glaasje
Glaasje met carpaccio, zongedroogde tomaatjes, geroosterde pijnboompitjes, parmezaanse schilfers, rucola, en balsamicodressingMild

Kipbrochetje met mangokokosdip
Gemarineerde kip met zwarte en witte sesamzaadjes met een fris dipsausje van mango, kokosmelk, appel en kurkuma. 
Scampihapje met duivelse saus
Reuzescampi met duivelse saus
Glaasje met serranoham en mango/geroosterde paprikasalade
Een verfrissend hapje. Serranoham op een bedje van een salade van mango/geroosterde paprika/tomaat/kruiden

Gevulde eitjes, wraps en brochettehapjes
te verkrijgen in de hapjesformulesGevulde eitjes
Gevuld eitje met tonijncrème, afgewerkt met een kappertje en bieslook/
Gevuld eitje met gerookte zalmcrème
Hapjesbrochettes
Brochetje met zongedroogde tomaatje, mozarellaballetje, serranoham, meloen, basilicumblaadje.../
Brochetje met 2 soorten kaas, 2 soorten salami en druiven/
Brochetje met gemarineerde kip en verse ananas
Wraphapjes
Witte wrap met rundscarpaccio, truffelmayonaise, rucola, zongedroogde tomaatjes.../
Wortelwrap met gerookte zalm, kruidenkaas en komkommer/
Rode bietenwrap met serrannoham, rode pesto, rucola...op Italiaanse wijze/
Gele wrap met gerookte kipfilet, kruidenkaas, rucola...

Warme hapjes
Keuze uit soepjes, albondigasballetjes, mini quiches, mini tartelettes, hartige muffins en mini croissantjes.
Warme hapjes te verkrijgen in de hapjesformulesAlbondigasballetjes
2 spaanse gehakballetjes met een licht pikant sausje op Rosie's wijze
Feestelijke soepjes
pompoensoepje/
andere soepjes ook nog verkrijgbaar
Mini croissantjes met vulling
Zuiders croissantje: serranoham, rode pesto, pijnboompitjes, parmezaanse kaas, zongedroogde tomaatjes/
zomers croissantje: gekookte hesp, feta, bieslook, kerstomaatjes
Mini tartelettes
tartelette met brie, veenbessen en walnootjes/
pizza tartelette met courgette, puntpaprika, chorizo of salami, geraspte mozarella/
tartelette met kruidenkaas, gerookte zalm, kerstomaatjes en geraspte kaas
Tartelette met bolognaisesaus en geraspte kaas
Mini quiches
Quiche met brocolli, spekjes en geraspte kaas/
Quiche met geraspte wortel, kerstomaatjes en geraspte mozarella
Quiche met kip, courgette, puntpaprika/
Quiche met gekookte hesp, ananas en bieslook
Hartige muffins
Hartige muffin met spek, erwtjes en cherry tomaatjes, gemaakt in pizzadeeg

Desserts
Desserts te verkrijgen in plastic potjes of glazen potjes, zie rubriek dessertformulesSpeculoosmousse
Speculoosmascarponemousse met verkruimelde speculoos.

Chocomousse
Chocomousse van het huis met pure chocolade gemaakt, afgewerkt met chocoladeballetjes
Cuberdonmousse
2 laagjes cuberdonmousse met ertussen koekjeslaag, bovenaan afgewerkt met stukjes cuberdon en cuberdoncrunch. Voor de echte cuberdonliefhebbers. 
Kinderbuenomousse
Elke liefhebber van kinderbueno of chocolade mousse zal dit lekker vinden. In de mousse zit uiteraard kinderbueno en dit wordt afgewerkt met kinderbuenostukjes , chocoloadesaus en gehakte hazelnootjes. 
Frambozentiramisu
Tiramisu met lemoncurd, frambozen, boudoirs worden gedrenkt in frambozensaus, afgewerkt met nog wat frambozensaus en witte chocoladeschilfers, hemelse combinatie van frambozen met chocolade.
Deze tiramisu bevat geen rauwe eieren (wel ei verwerkt in de boudoirs)
Limoncello tiramisu
Een frisse tiramisu met lemoncurd, de boudoirkoekjes worden gedrenkt in limoncello, zalige combinatie, afgewerkt met fruit naar keuze, meestal wordt er mango of cavaillon gebruikt (afhankelijk van het seizoen), in schalen zijn er 3 soorten fruit mogelijk.
Classic tiramisu
De traditionele Italiaanse tiramisu met laagjes mascarponemousse en boudoirs gedrenkt in amaretto (amandellikeur), indien gewenst kan de likeur vervangen worden door amandelessence. (alcoholvrije versie)
Advocaattiramisu
Tiramisu met advocaatmousse, speculooskoekjes worden gedrenkt in koffie.

Speculoostiramisu
Tiramisu met mascarponemousse, ertussen speculooskoekjes gedrenkt in koffie, afgewerkt met verkruimelde speculoos

Tiramisu met aardbeien (in aardbeienseizoen)
Zomerse tiramisu maar aardbeien, boudoirs worden gedrenkt in aardbeiensaus met vleugje amaretto
tussenportie dessertbuffet: €2
Verkrijgbaar zolang er Belgische aardbeien verkrijgbaar zijn

Zomerse tiramisu (verkrijgbaar van mei tem sept)
Een frisse lichte tiramisu met een fruitige mascarponemousse, afgewerkt met een duo van seizoensfruit: kan met meloen, mango, aardbei, nectarines... 
Aardbeienbavarois
Frisse bavarois met verse aardbeien, is steviger van structuur dan de fruitmousses

Fruitmousses (framboos of mango)
Lichte fruitmousse met groot percentage fruit, met frambozen of mango, een licht en lekker dessertje
Afgewerkt met fruit bovenaan. De mangomousse wordt afgewerkt met een toefje slagroom.
Oreochocolade dessert
Laagjes chocolademascarponemousse met er tussen verkruimelde oreokoekjes, voor de liefhebbers van oreokoekjes en chocolade!
Vanillepudding met speculoos
Vanillepudding van het huis (volgens recept van mijn man) met speculooskoekjes, lekker en simpel

Chocolade moelleux
Het alom gekende overheerlijke chocoladegebakje met lopende chocolade binnenin. Wordt geleverd in aluminium bakjes die voor het serveren in de heteluchtoven mogen gezet worden (8-9 min op 210 graden)

Potje fruitsla
Verse fruitsla met verse ananas, aardbeien, kiwi, meloen, appel, mango, druiven... (seizoensfruit)
Ook verkrijgbaar in afsluitbare mooie potten, prijs wordt berekend volgens het aantal personen of inhoud pot.
Panna cotta
panna cotta met coulis en bosbessen
Cheesecake in een glaasje
Dit dessert bestaat uit laagjes crème met oa roomkaas en verkruimelde bastognekoekjes. Tussen de laagjes liggen er frambozen en bovenaan liggen er aardbeien.

Banoffee glaasje
De combinatie van bastognekoekjes, banaan, roomkaas en caramel is top.

Fruitbrochette
Fruit op een stokje, origineel, gezond en kleurig!

Mini-taartjes en gebakjes
Taartjes hebben een diameter van 6 cm. De taartjes en de gebakjes zijn te verkrijgen in de dessertformulesMini bresiliënnetaartjes
Het befaamde bladerdeeggebakje maar dan in miniformaat, met kruimeldeeg, verse slagroom en bresiliënnootjes.

Mini fruittaartjes of aardbeitaartjes (in seizoen)
Fruittaartjes met 5-6 soorten vers fruit of met aardbeien (in het seizoen), banketbakkersroom en slagroom, fijn afgewerkt.

mini appeltaartjes
Kruimeldeeg met banketbakkersroom en zoete appeltjes, afgewerkt met confituur

Minitaartjes met mascarpone/lemoncurd
Kruimeldeeg met een vulling van lemoncurd en mascarpone, afgewerkt met bosbessen, ander fruit is ook mogelijk indien gewenst.

Bresiliënne roomhoorntje
Bladerdeeg roomhoorntje met bresiliënnenootjes, gevuld met banketbakkersroom
Tompouce gebakje
Bladerdeeg gevuld met banketbakkersroom, afgewerkt met roze glazuur
Mini brownies
Smeuïg chocoladegebakje. Ook leuk om bij een dessertbuffet te plaatsen voor de chocoladeliefhebbers. 

Cupcakes en muffins
mini vanillecupcakes
Vanillecupcakes botercrème topping, verschillende kleuren en suiker- of chocolade decoratie mogelijk naargelang het thema van het feestje.
Inbegrepen in prijs is kleine suiker of chocoladetopping bv sprinkels. Niet inbegrepen zijn speciaal aangekochte grote decoraties.
€ 1,60

Gender reveal cupcakes
Grote vanille cupcake in een feestelijk blauw of roze cupcakevormpje. Binnenin komt blauwe of roze botercrème vulling afhankelijk van het geslacht van de baby. De cupcakes worden afgewerkt met een topping van roze of blauwe botercrème, zachte roze of blauwe suikerbolletjes. Extra gender reveal suikerdeco is ook mogelijk mits bijbetaling.
€ 2,70

Frambozenmuffins
Een heerlijk luchtige muffin gevuld met frambozen
€ 1,60


Wafels en koekjes
Wat wafeltjes voor bij de koffie of voor bij je buffet, heerlijke madeleintjes of artisanaal gemaakte koekjes.Zachte vanille hartenwafeltjes
20 hartenwafeltjes: 9 euro, doos niet inbegrepen.
Met doos: 10 euro
€ 9

Chocoladewafels
Zachte heerlijke chocoladewafels met chocoladestukjes, 20 voor €9
Doos niet inbegrepen: 1 euro
€ 9

Madeleintjes
Heerlijke madeleintjes
Luchtig gebakjes voor bij de koffie of tussendoortje
€12 per 20 stuks
Met witte chocoladetopping en sprinkels: €15 per 20 stuks
€ 12

Koekjes
Zandkoekjes (dikkere koekjes): 20 koekjes voor €11
Speculooskoekjes (fijne koekjes): €11 per 200 gram
Chocolate chip cookies: 20 koekjes voor €11
Doos niet inbegrepen: 1 euro
€ 11

Kattetongen
Een lekker koekje voor bij de koffie
8 euro voor 200 gram koekjes
€ 8


Artisanale grote taarten
Op vraag bied ik ook taarten aan. Stuk voor stuk even lekker en huis bereid. Ik bied ze enkel aan per taart (niet per stuk)
Ik werk niet met suiker- of marsepeinpasta omdat wij dit niet graag eten en het niet mijn specialiteit is. Biscuit fruittaart
Een luchtige biscuit afgewerkt middenin met aardbeienconfituur, slagroom en heel veel vers kleurrijk fruit. Aardbeienbiscuit kan ook. Naar keuze kan er ook gedecoreerd worden met chocoladeletters en cijfers bv bij een verjaardag.
Taart 10-12 personen: 38
Taart 12-14 personen: 40
Vierkante biscuittaart: 44
€ 38

Bresiliënnetaart
Kruimeldeeg met flan, afgewerkt met slagroom en uiteraard de heerlijke bresiliënnenootjes
Taart is voor 12 personen.
€ 29

Rijsttaart
Lichte rijsttaart in bladerdeegjasje
Taart is voor 10-12 personen
€ 24

Frangipanetaart
Het alom gekende taartje met amandelsmaakje, afgewerkt met abrikozenconfituur en bovenop een glazuurlaagje en geroosterde amandelschilfers.
Taart is voor 10-12 personen.
€ 26

Chocoladetaart
Chocoladetaart, gemaakt met een luchtige chocoladebiscuit, gevuld met 2 laagjes chocomousse, afgewerkt met ganache. Gedecoreerd met chocolade deco en frambozen of andere bosbessen. Grote hoge stukken. Grote decoratie bv taarttoppers of kaarsjes niet inbegrepen in de prijs.
Taart voor 8 à 10 personen: 30
Taart voor 10 à 12 personen: 35
taart voor 12 à 14 personen: 39
€ 30

Aardbeientaart (enkel in seizoen met zachte aardbeien)
Kruimeldeegtaart gevuld met banketbakkersroom, aardbeien, afgewerkt met toefjes slagroom en ev chocoladedecoratie. Taart is voor 10-12 personen.
Taart voor 8-10 personen: €28
Taart voor 10-12 personen: €34
€ 28

Cijfertaart
Luchtige biscuit gevuld met 2 lagen met toefjes mascarponeslagroomcreme en fruit, bovenaan afgewerkt fruit naar keuze, chocolade en suikerdeco naar keuze, en slagroom in kleur naarkeuze, taart is voor ongeveer 12 personen, afhankelijk van het soort cijfer er gevraagd wordt.
Supplement chocoladebiscuit: €4
Grote deco en kaarsjes niet inbegrepen
€ 45

Appeltaart
Appeltaart met kruimeldeeg, gevuld met banketbakkersroom, veel zoete appeltjes. Afgewerkt met aardbeienconfituur.
€ 25

Citroenmascarponetaart
Citroenmascarponetaart rijkelijk belegd met rood fruit naar keuze, kan ook met alleen frambozen
Taart 8-10 personen: 30
Taart 10-12 personen: 36
€ 30

Fruittaart
Kruimeltaart gevuld met banketbakkersroom, rijkelijk versierd met aardbeien, toefjes slagroom en ev chocolade decoratie
Taart 8-10 personen: 30
Taart 10-12 personen: 36
€ 30

Grote verjaardagstaart
Rechthoekige gewone of chocoladebiscuit gevuld met 2 laagjes mascarponeslagroomcreme (op de foto met frambozenmoes erbij en bosbessen ertussen) of iets anders, afgewerkt met slagroom en gemengd fruit of bosbessen.
Prijs is afhankelijk van de gebruikte ingrediënten en hoeveelheid werk.
Taart is voor een 25-30 personen
bottom of page
